Team6 Game Studios genomineerd voor beste Drentse Onderneming van het Jaar 2017

Assen
Op donderdag 20 juli is Team6 Game Studios B.V. genomineerd voor de Drentse Onderneming van het Jaar 2017. Hiermee wordt het bedrijf erkend als één van de tien topbedrijven van de provincie Drenthe van dit jaar.

“Het is geweldig hoe je als bedrijf met een internationale focus, nu ook regionale erkenning krijgt “, stelt Ronnie Nelis, CEO en oprichter van Team6 Game Studios. “Uniek is dat wij de enige genomineerde zijn die zich richt op video games, terwijl dit inmiddels de grootste entertainmentindustrie ter wereld is. Het is goed om te zien dat ook regionaal en lokaal steeds meer erkent wordt hoe belangrijk deze industrie is, en ook wat onze rol hierin is.”

Over de Drentse Onderneming van het Jaar
Doel van de Stichting Drentse Onderneming van het Jaar is het stimuleren van de Drentse economie, door het zichtbaar maken van excellente bedrijven en het bieden van een interessant en relevant netwerk.

De jury bestaat uit: erevoorzitter Henk Brink, gedeputeerde Economische Zaken, Eric Zwart (Rabobank Assen en Noord Drenthe), Hilbert Wiechers (Wiechers Wonen), Sjoerd Wind (VNO-NCW Noord), Hans de Willigen (Rein advocaten & adviseurs), Geert Buiter (MKB fonds Drenthe), Kars Klok (voormalig directeur Klok afbouwgroep) en Bert Nannen (HLB Nannen Accountants & Belastingadviseurs). Ook Marcel de Groot heeft zitting in de jury als winnaar van vorig jaar. Met de Groot Installatiegroep won hij toen de allereerste editie van de Drentse Onderneming van het Jaar.

Voor meer informatie: https://drentseondernemingvanhetjaar.nl/team6-game-studios/

Team6 Game Studios nominated for best Regional Enterprise of The Year Award
GameMill Entertainment and Team6 Game Studios Announce Monster Jam®: Crush It!™ for Nintendo Switch™

Leave a Reply