Team6 Game Studios wint Dutch Game Award voor Best Economic Achievement 2017

Utrecht
Op vrijdagavond 6 oktober won Team6 Game Studios B.V. de officiële Dutch Game Award voor ‘Best Economic Achievement 2017‘.

“We zijn erg blij dat de jury onze prestatie erkent heeft en ons daarom deze prachtige award heeft uitgereikt”, stelt Ronnie Nelis, CEO en oprichter van Team6 Game Studios.  “Je neemt het toch op tegen titels van wereldklasse die ook erg goed gepresteerd hebben, daarom is het echt geweldig dat wij de award voor Best Economic Achievement 2017 hebben mogen ontvangen!”

Aan de Dutch Game Awards van dit jaar deden een aantal grote titels mee, waaronder “Horizon Zero Dawn“, met een ontwikkelbudget van $47 miljoen dollar, en de vernieuwende VR-titel Arizona Sunshine. De andere twee genomineerden voor de Best Economic Achievement waren het welbekende ”Suicide Squad” en ”Appie Aandeel” van de Albert Heijn.

Monster Jam®: Crush It! won de Dutch Game Award omdat strategisch gezien de juiste beslissingen zijn genomen om optimaal rendement te behalen. Alleen al met de fysieke verkoop, bereikte de game binnen een dag volledig rendement op de investeringen. Nelis wil vooral zijn partners en fans bedanken: “Zonder hen waren we niet zo ver gekomen en hadden we deze eer niet gekregen.”

Dutch Game Awards

De Dutch Game Awards zijn de vakprijzen voor de Nederlandse game-industrie, te vergelijken met de Gouden Kalveren voor de Nederlandse filmindustrie. Elk jaar worden hierbij nieuwe videogames van Nederlandse ontwikkelaars in de schijnwerpers gezet. Dit jaar vierde de organisatie haar 10-jarig jubileum. Om dit te vieren vond de uitreiking speciaal plaats als aftrap van het First Look Festival: het grootste gaming- en pop-culture-evenement van de Benelux.

Voor meer informatie: http://dutchgameawards.nl/2017/monster-jam-crush/

Team6 Game Studios wins Dutch Game Award for Best Economic Achievement 2017
Team6 Game Studios nominated for best Regional Enterprise of The Year Award

Leave a Reply